Valpar - Pudel

Mellanpudel

i färgerna Svart och Brunt

Samt CockerspanielKennel Claudivan

Välkommen

att titta in på vår hemsida!


Huvudintresset är utställning men vardagslydnad måste alla hundar kunna så någon kurs blir det då och då...

Vi håller oss mest till skogen runt hemmet, där kan man hoppa över stock och sten vilket uppskattas av alla pudlarna/cocker oavsett ålder.

2019-06-01

Valparna har hunnit bli 4 veckor, de växer och mår bra. 2019-05-02

Det närmar sig med stormsteg, lilla Bruni är nu ganska otymplig men vid gott mod.2019-04-20

Brunis mage växer så det knakar, hon är jättetjock och har ca två veckor kvar! Ska klippa henne i en kortare frisyr nu så hon går lite lättare att sköta när hon har fullt upp med valpar. Har sparat päls eftersom jag vill ställa henne som veteran men det är lång tid kvar. Sparar topp, öron och hashår så ska vi nog fixa det hela.


Bruni är nu parad!

 Ultraljudet idag 5/4 visade att Bruni har valpar i magen! Ett helt gäng men mycket kan hända så vi väntar på resultatet innan man ropar hej...

Jag hade redan förstått att hon är dräktig då midjemåttet stuckit iväg en centimeter på en vecka. Men efter att hon gick tom sist så blir man lite skeptisk mot alla tecken.


  Hade bestämt mig för att prova en gång till med Clyde. Det gick så bra med Dictes parning efter ett progesteronprov så jag körde repris.


Beställde tid på 10:e dygnet för blodprov, kl 15.45 var vi på Göteborgs Djurklinik. Resultatet var 40,44 mol så veterinären sa samma sak som med Dicte: Du måste åka och para nu! Skulle till Enköping så det var bara att hem och packa ner saker för övernattning hos sonen i Örebro och vidare till Clyde och Berith på morgonen 5 mars, Brunis 11 dygn. Efter en toppenparning vände vi hemåt och väntar nu spänt på dräktighetstecken!


Huset är fullt med cockervalpar så det råder inte brist på valpmys. De kommer att hinna bli leveransklara innan Brunis (förhoppningsvis) valpar föds. De är 8 veckor 22/4 och Bruni förväntas valpa 4-7/5. Bra taiming...

Två år 2019-01-18
Matte med sina flickor!Copyright © All Rights Reserved Kerstin Johansson/Kennel Claudivan